combinatiefoto

Over SMG Installatietechniek

SMG Installatietechniek is het installatietechnische onderdeel van de Store Management Group. De Store Management Group ontwerpt en begeleidt de (ver)bouw van projecten op het gebied van winkel- en kantoorinterieur, installatietechniek en afbouw van winkel- en kantoorpanden. 

Installatietechniek

SMG Installatietechniek heeft jarenlange ervaring in het monteren en installeren van alle soorten technische installaties voor gerenommeerde winkelketens en kantoren. Onze diensten zijn erg veelzijdig, van cv-installaties tot databekabeling en van winkels tot vastgoed.  Door het inzetten van onze eigen monteurs kunnen wij snel en nauwkeurig reageren op opdrachten van onze opdrachtgevers. Onze missie is om door middel van installaties, uw vestiging zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor klanten en werken zo prettig mogelijk maken voor uw personeel.

Duurzaamheid

Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan op het gebied van duurzaamheid en milieu. Wij kunnen u adviseren over duurzaamheid en energiebesparen, maar wat uniek is, is dat wij deze adviezen zelf voor u kunnen uitvoeren. Wij dragen zorg voor het klimaat in uw winkel of kantoor, maar zijn ook erg bewust bezig met het milieu.

Samenwerking

Voor alle facetten van de bouw en inrichting van winkels en kantoren beschikt de Store Management Group over expertise en vakmanschap. Dankzij de korte communicatielijnen is de Store Management Group slagvaardig, efficiënt en kan zij inspelen op elke situatie. Het team van betrokken specialisten in interieurbouw, installatietechniek en projectmanagement is gewend om efficiënt en nauw samen te werken en voor u de klus te klaren. Wij zorgen samen voor een vakkundige en solide invulling van uw projecten.

Het totaaltraject van verbouwingen valt binnen de Store Management Group te verdelen in de volgende onderdelen:

Actueel
Opening Scapino Wageningen

En weer een nieuwe Scapino geopend! De beurt was deze keer aan Scapino Wageningen, waar weer een Scapino in de nieuwe...

Scapino Apeldoorn en Beek

Deze week hebben we 2 mooie projecten opgeleverd voor Scapino! Scapino Apeldoorn 7 december 2017 Scapino Beek 8...

Referenties