combi storingen

Service & Onderhoud

Store Management Group neemt enkele grote opdrachtgevers het onderhoudsproces uit handen van aanname tot en met afhandeling. Hiervoor beschikken wij over een 24-uurs storing service. Altijd bereikbaar, 24/7, dus ook in het weekend!

Storingsmelding

De melding komt bij Store Management Group direct bij een deskundige terecht. Deze deskundige probeert in de eerste instantie de betreffende klacht samen met de melder telefonisch op te lossen. Vaak kan door middel van een kleine aanpassing de betreffende klacht dan ook op deze manier worden opgelost. Wanneer telefonische bijstand niet het gewenste resultaat oplevert, vindt opvolging van de melding middels een prioriteitenlijst plaats.

Onze experts weten waar de knelpunten zitten in filialen en hebben dan ook vele storingen door telefonische bijstand verholpen. Deze aanpak scheelt aanzienlijk in de onderhoudskosten voor de opdrachtgever.

Storingsafhandeling

Meerdere onderhoudsmonteurs worden dagelijks ingezet om storingen, die niet telefonisch kunnen worden opgelost, te verhelpen in de filialen van opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland. Store Management Group heeft een goede landelijke dekking. Meerdere onderhoudsbussen worden, verdeeld over de regio’s, dagelijks ingezet om accuraat en slagvaardig te kunnen handelen bij de opvolging van de meldingen.

Onderhoud

Om de efficiëntie in het onderhoudsproces te bewaken, voeren de storingsmonteurs die onderweg zijn tevens onderhoud uit in de filialen van betreffende ketens, die zij aandoen wegens een storing of omdat het in hun regio valt. Onder dit onderhoud vallen onder andere de brandblussers, verlichting, nood verlichting, airconditioning, cv-installaties en bouwkundig onderhoud.

 

Actueel
Opening Scapino Wageningen

En weer een nieuwe Scapino geopend! De beurt was deze keer aan Scapino Wageningen, waar weer een Scapino in de nieuwe...

Scapino Apeldoorn en Beek

Deze week hebben we 2 mooie projecten opgeleverd voor Scapino! Scapino Apeldoorn 7 december 2017 Scapino Beek 8...

Referenties